Om Andre Metoder

Om Andre Metoder Garnet og lava blæsning

Bruges ved rensning af grafitti, antikke møbler, biler, glasfiberbåde, motorcykler, træfacader, porøst murværk samt pudsede facader og trækonstruktioner.

For Lava og Garnetblæsning gælder (lavtryk, forbrug 10-25 kg/timen). Begge blæsningsformer fik deres begyndelse fordi man manglede alternativ til sandblæsning og tørisblæsning. Sandblæsning var for hård ved overfladen og tørisblæsning var for mild ved overfladen. Systemet er udviklet til at kunne tilsluttes alle tørismaskiner. Det virker således at man kan køre CO2 pellets (tøris) sammen med garnet og lavablæsning. Metoden speeder rengøringshastigheden op med 2-5 gange alm. Hastighed og driftsomkostningerne nedsættes med op til 50%. Lava og garnetblæsning kan køre alene eller sammen med CO2 pellets (tøris).

Om Andre Metoder Glas

Glasblæsning bruges på overflader som rustfrit stål, glas, plast samt kobber og messing. Hvis man skal sammenligne med sandblæsning, kan det konstateres, at sandblæsningen sliber overfladen med de lidt grove sandkorn, hvor glasblæsning efterlader et mere pænt og ensartet resultatet grundet de mere blide glasperler. Så står du med en overflade af for eksempel rustfrit stål, der godt kunne bruge en fornyende behandling, er det glasblæsning, der skal bruges.

Om Andre Metoder Fordele ved glasblæsning

En overfladebehandling gennem glasblæsning er som sagt en behandling, hvor der gøres brug af glasperler. Disse perler ”blæses” udover overfladen, hvorved man opnår det eftertragtede matte og smukke resultat. Desuden fjerner glasblæsning alle urenheder, hvilket både giver et smukkere resultat og gør overfladen mere modtagelig over for eventuelle efterfølgende behandlinger.

Da glasperlerne er mere blide end for eksempel sandkorn, sliber de ikke selve materialet, men nøjes med at fjerne urenheder. Arbejder man med rustfrit stål, er en behandling ved glasblæsning desuden ideel til at skjule slibespor, ridser, misfarvninger og afmærkninger af svejsninger.