Eksempler

Eksempler Med kvalitet, sikkerhed og miljø i højsædet

renser vi alt indenfor: Grafitti, Brandskader, Skimmelsvamp, Biler – både indvendig og udvendig, Både, Containere, Møbler, Tæpper, Maskiner, Terrasser og meget mere

Kun fantasien sætter grænser for hvad der kan renses med tørisblæsning, som er ekstremt skånsom og miljøvenlig. I det følgende er der en del eksempler i form af billeder og videoer:

Eksempler Rens af graffiti

Her kan ses hvorledes man renser for graffiti på facader, murværk, cementblokke og andre hårde overflader. Effektivt, hurtigt og uden kemikalier. Opgaven med oprydning efter endt rensning klares hurtigt ved at pakke presseningen sammen og tage resterne med. Forsejling efter endt rensning gør livet svært for fremtidige grafitti malere:

Eksempler Fjernelse af rust på metal

Om det er den gamle bil, gamle metalplader, metalskjolde eller noget der ligner. Så løses denne opgave effektivt og miljø-skånsomt:

Skjold_01
Skjold_02
Skjold_03

Eksempler Motor-Rum

Biler bliver brugt. De er udsat for hård kost og det danske vejr. En rensning, som er effektiv og ikke skaber problemer for batteri og el-kabler mm, kan enhver loyal bil ønske sig:

Eksempler Rensning af Container

På den mere industrielle front kan vi rengøre store emner og lokaler indenfor alle brancher. Effektivt, renere end andre metoder – men ikke mindst kan emnet/lokalet tages i brug med det samme efter behandlingen. Her er det en container – indvendigt:

Teknologi Rensning af Krandele

Maskin-dele af enhver art kan renses. Vi kan rense på vores lokation – evt med postforsendelse, men vi kan også rense på jeres lokation med et minimum af produktionstab. Der er ingen tørringstid – der er ikke problemer med el-installationer mm. Der er ikke grænser for hvilke emner indenfor industrien, som kan renses effektivt, hurtigt og miljørigtigt:

Eksempler Rensning maling af træflader

Den gamle sandblæsning er en metode. Men denne denne metode er hurtig, effektiv, skånsomt og miljørigtig.

Door_Maling_Fjern_01
Door_Maling_Fjern_02
Door_Maling_Fjern_03

Eksempler FaceBook Name

Du kan også også se vore opdateringer (og billeder) på Facebook. Gå til vores Facebook