Teknologi

Teknologi Hvilken teknologi bruger vi

Teknologien bag vores ydelser er Tørisblæsning. Vi anvender dog ligeledes granit, lava og glas, herunder kombinationer i samspil med tøris. Se kort om tøris og tørisblæsning nedenfor, men se ligeledes nærmere under Om tørisblæsning. Der kan læses nærmere om granit, lava og glas under Om Andre Metoder.

Teknologi Hvad er tørisblæsning

Tørisblæsning er højtryksluft og tørispiller, der bliver blæst koncentreret på de emner man gerne vil have blæst rene. Der findes mange forskellige instrumenter man bruger. Det defineres af den opgave der skal løses. Altså om der skal fjernes grafitti, rust aflejringer eller om det er for skånsomt at desinficere emnerne.

Tøris er et naturmateriale der har mange anvendelsesmuligheder. Tøris bruges bl.a. i fødevareindustrien til nedkøling af levnedsmidler, til rengøring i form af tørisblæsning, og til opbevaring af kolde drikke til festivaler og fester.

Teknologi Tøris er CO² og koldt

Tøris er kuldioxid i fast form. Ved atmosfærisk tryk har tøris en temperatur på -79 °C og – 110 °F, hvilket betyder, at tøris bør håndteres meget forsigtigt. Tøris må ikke komme i berøring med bar hud, da det kan forårsage alvorlige skader. Tøris fremstilles ved udvidelse af flydende CO².