Bil – Eksteriør

Tørisblæsning Bil Eksteriør Motorer

En motor bliver med tiden beskidt, så derfor kan det være gavnligt med jævne mellemrum at rense motoren for snavs, dette for at undgå rust og ir, samt at få et smil på, når man kigger i motoren.

Tørisblæsning er en afrensningsmetode, der med stor fordel kan bruges til at rense motorer og motorrum, da tørisblæsning gør det muligt at komme ind i alle tænkelige hjørner – fedt, olie og snavs fjernes effektivt – uden at motoren lider overlast. Der kan blæses direkte på el og batterier uden problemer.

Tørisblæsning Bil Eksteriør Fælge

Fælge bliver beskidte af vejr og omgivelser, bremseklodser mm. Derfor kan det med jævne mellemrum være nødvendigt at rense fælgene, så de får fordums glans og udseende tilbage.

Fælgene kan ligeledes være ramt af gamle lag maling og rust. Her kan det være nødvendigt at få renset i bund, således man kan komme videre med sin restaurering af fælgene.

Tørisblæsning er en fantastisk metode til afrensning, da tørisblæsning gør det muligt at komme ind i alle tænkelige hjørner og omkring eger – således at fedt, belægninger og snavs fjernes effektivt.

Har du spørgsmål eller behov for uddybning, så
kontakt os meget gerne.