Støberier

Tørisblæsning Støberier

Tørisblæsning benyttes i støberier, fordi det giver mening, at der benyttes en rensningsform, der ikke er vandbaseret og kan håndtere rengøring i varme miljøer, samt ikke mindst: At det kan ske på selve produktions-stedet/pladsen.

Tørisblæsning Støberi Forme, afskærmninger og rør

Tørisblæsning Støberier Forme

Rengøring med tørisblæsning reducerer nedetid sammenlignet med konventionel rengøring.

Der anvendes ikke opløsningsmidler eller vand. Tøris efterlader ingen sekundært affald eller rester, så oprydningen er minimal. Tørisblæsning er ikke-slibende, og vil ikke skade forme og andet udstyr, og dermed øge deres levetid.

Tørisblæsning Støberier Forme

Tørisblæsning Støberi Generel vedligeholdelse

Tørisblæsning kan bruges til mange vedligeholdelses-opgaver, som er nødvendige for at opretholde en effektiv produktion i et støberi.

Tørisblæsning Støberi Udstyr & Transportører

Tørisrensning anvendes i støberier til at rense beskidt produktionsudstyr og transportbånd. Processen sikkert fjerner fedt, snavs og olie uden at adskille udstyret. Sammenlignet med andre metoder (sand, soda, glas, etc.) er tørisblæsning ikke-slibende, hvilket sikre, at der ikke sker skader på lejer og andre bevægelige dele.

Image result for foundry+Conveyors

Tørisblæsning Støberi Avancerede rørføringer i udsatte miljøer

Tørisblæsning kan løse alt det, som konventionelle metoder ikke kan – eller som er voldsomt ressourcekrævende med andre metoder. Tørisblæsning kan renser svært tilgængelige områder uden demontering af udstyr eller forlænget nedetid. Ingen opløsningsmidler er nødvendige og rengøring er hurtigere og mindre arbejdskrævende end andre rensemetoder.

installation_before_after

Tørisblæsning Støberi Ventilatorer og ventilationssystemer

stoeberi_man-fan

Tørisblæsning er genial til rengøring af ventilatorer og ventilationssystemer. Tørisblæsning er ikke-slibende, ikke-ætsende, og ikke-ledende i forhold til elektriske ledninger, motorer og kontakter.

Kontakt os hvis du ønsker en drøftelse, fremvisning eller et tilbud på din opgave.