Erhverv og Industri

Erhverv og Industri tørisblæsning Biler Bil-branchen

Green Cleaning kan bidrage til at løse en bred vifte af rengørings- og afrensnings-opgaver indenfor bil-branchen.

Indenfor rengøring er den miljøvenlige proces ikke-slibende med minimalt sekundært affald. Den er hurtig og særdeles effektiv. Rengøringen kan udføres på jeres lokation – både i forhold til interiør, motorer, motorrum, fælge mm. Tørisblæsning fjerner effektivt fedt, tjære, olie, lim, klistermærker, skidt og skjolde på betræk, mm.

Indenfor afrensning kan vi håndtere fjernelse af rust og maling på overflader, som skal renoveres og males. Da der er minimalt affald og det er en tør proces, samt at det kan foregår på jeres lokation, gør det meget effektivt. I forhold til andre metoder er dette en særdeles miljø-skånsom metode.

Erhverv og Industri tørisblæsning Fly Fly-industrien

Tørisblæsning er ideel til luftfartsindustrien. Tørisblæsning kan rense en række forskellige overflader hurtigt med ingen tørretid og demontering. Det sparer produktionstid og reducerer rengøringsomkostningerne. Det er sikkert at bruge omkring elektriske komponenter og sarte overflader. Det kan fjerne forurenende stoffer såsom bremsestøv, kulstof-aflejringer, skidt fra motorens udstødning mm.

Erhverv og Industri tørisblæsning El Elektronisk montageudstyr

Vi er i stand til at rense alle typer af elektronisk montageudstyr på lokationen, som derfor reducerer udgifterne til rengøring og sikre den afgørende forebyggende vedligeholdelse. Der er ingen fugt i tørisblæsning, hvilket gør det sikkert, tillige uden at beskadige elektronikken. Tørisblæsningen renser effektivt for alt snavs uden at beskadige overfladerne.

Erhverv og Industri tørisblæsning El-Udstyr Elektronisk udstyr

Tørisblæsning kan effektivt rengøre elsystemer og elektrisk udstyr, således det sikres, at det fungerer optimalt. Processen er ikke-ledende og giver ikke sekundært affald. Det er miljøvenligt og reducerer nedetid op til 65%. Der kræves ingen demontering og nedkøling.

Erhverv og Industri tørisblæsning Brand Brand og sod-skader

Tørisblæsning giver en hurtig og effektiv måde at fjerne røgskader uden at beskadige den strukturelle integritet. Tørisblæsning kan fjerne sod og reducere røglugt. Metoden kan også reducere lønomkostningerne ved at gennemføre arbejdet hurtigere end traditionelle rengøringsmetoder. Den kemifrie proces eliminerer også sekundært affald. Risikofrit at bruge på træ, metal, mursten og beton.

Erhverv og Industri tørisblæsning Food Fødevare-industrien

Tørisblæsning er miljømæssigt den rigtige metode for rengøring indenfor fødevare-industrien. Tørisblæsning er ikke-ledende og ikke-slibende og eliminerer behovet for vand og stærke kemikalier. Tørisen hjælper til at dekontaminere overflader mod skadelige bakterier. Det er effektivt på metal- og plastoverflader. Ingen demontering er nødvendig og rengøringen kan gennemføres, mens det fortsat er tilsluttet og varmt.

Erhverv og Industri tørisblæsning Maintain Generel vedligeholdelse

Tørisblæsning kan holde produktionsfaciliteter rene og sikre. Ved at udføre en planlagt rengøring, kan der reduceres/elimineres reparationer, forlænge levetiden af motorer. Green Cleaning kan foretage rengøringen på lokationen uden nedkøling eller demontering. Processen er ikke-slibende og ikke-toksisk, idet fjernelse af fedt, olie, sod og snavs fra udstyr, sker uden brug af vand. Tørisblæsning er sikkert omkring elektriske systemer og hydrauliske enheder. Vi kan også rense og desinficere produktionsoverflader.

Erhverv og Industri tørisblæsning History Restaurering

Tørisblæsning kan hjælpe med at genoprette historiske bygninger og strukturer tilbage til deres oprindelige udseende. CO2 sprængning (tørisblæsningen) er ikke-slibende og bruger ingen giftige kemikalier eller opløsningsmidler. Processen skader ikke underlaget og efterlader ingen sekundært affald. Det renser effektivt mursten, sten, træ, metal, selv i umulige områder.

Erhverv og Industri tørisblæsning Boats Både

Green Cleaning tilbyder både rengøring og afrensnings-løsninger i forhold til både og båds-udstyr. processen er miljøvenlige og mindre skadelige end andre metoder, såsom højtrykspuling der efterlader opløsningsmidler og spildevand, og sandblæsning som efterlader op til 5 gange så meget affald og oprydning.

Indenfor rengøring kan tørisblæsning rense overflader, samt i øvrigt forebygge genvækst af alger, muslinger og havslim. Den er omkostningseffektivt ved at reducere lønomkostninger og tid på land. Ved planlægning af rengørings-intervaller kan man sikre bådenes ydeevne.

Indenfor afrensning kan blæsning med granit og lava, afrense for nuværende belægning og maling, således klargøring for ny belægning/maling sker effektivt og miljørigtig. Samtidig skal bådene ikke tørre yderligere før ny behandling.

Erhverv og Industri tørisblæsning Svamp Skimmelsvamp

Tørisblæsning kan effektivt og sikkert fjerne skimmelsvamp og -sporer. Tørisblæsning kan dramatisk reducere rengøringsprocessen og forhindre gentagelse. Rensningen er ugiftigt og bruger ingen kemikalier. Det er sikkert at bruge på træ, metal, beton og mursten. Det nedbringer rengøringstiden med 80 %, mens det fx fjerner 99% af skimmelsporer fra træ.

Erhverv og Industri tørisblæsning Boxes Transportbånd og emballeringsudstyr

Ved brug af tørisblæsning til rengøring og desinficering af emballeringsudstyr og transportbånd mm, spares unødvendige nedetid og produktionsomkostninger. Tørisblæsning kan ske uden at transportbånd og emballeringsudstyr afbrydes, hvis det er nødvendigt. Den ikke- slibende rengøring er miljøvenlig og skader ikke udstyret. Tøris har ingen sekundær affald og reducerer produktionens rengøringsomkostninger.

Erhverv og Industri tørisblæsning Robber Plastic og gummi-branchen

Tørisblæsning kan sikre producenter af plast og gummi et sikkert alternativ til at rense forme og udstyr. Ved at bruge tørisblæsning, kan der fjernes overfladerester, slipmidler, harpiks og andet snavs. Der kræves rene forme og udstyr for at minimere problemer og driftsstop i produktionen. Tørisblæsning forbedrer produktkvaliteten ved en sikker rengøring, som kan ske, mens udstyret er varmt, samt på dets plads og tillige uden skadelige kemikalier.

Erhverv og Industri tørisblæsning Print Print-industrien

Tørisblæsning fjerner hurtigt og effektivt blæk, olie, fedt og andre affaldstoffer fra trykning, ruller og blækpatroner. Tøris er ugiftigt og ikke- slibende, samt giver mulighed for rengøring på lokationen uden demontering. Regelmæssig vedligeholdelse i form af effektiv og skånsom rengøring reducerer slid på maskinerne og forbedrer udskrifts- og tryk-kvaliteten.